De ce să alegi Survey.ro

Cercetări eficiente simple și rentabile

Lansează sondaje online precise, adună răspunsuri de valoare și folosește instrumentele de analiză de specialitate. Cu ajutorul nostru, cercetările online sunt simplu de realizat și pot fi făcute prin Motorul nostru de căutare de ultimă generație.

Fără extensii, fără accesorii suplimentare de la părți terțe, fără alte aplicații -- doar Survey.ro și obiectivele tale de cercetare online. Platforma noastră sofisticată combină flexibilitatea, simplitatea și analiza performantă într-un singur produs rentabil.

Un singur sondaj, mai multe canale de distribuție - cea mai mare problemă cu care se confruntă cercetările online este contactul cu clienții printr-o varietate de dispozitive și platforme. Survey.ro îți va formata sondajele de opinie în mod dinamic pentru a putea fi afișate corect pe telefon, tabletă, sau alte dispozitive mobile precum și pe mail, rețele sociale, laptop, etc. Adună răspunsuri prin orice modalități și fii martor la o creștere a ratei de răspuns cu ajutorul platformei Survey.ro.

Colectarea datelor fără să fii un geniu al informaticii - nu ar trebui să fie nevoie să fii programator pentru a putea realiza o cercetare online detaliată. Cu ajutorul Motorului nostru de căutare de ultimă generație, ai acces la toate formatele de întrebări, de la cele simple cu „da” și „nu”, la cele mai sofisticate cu scale Likert multiple, precum și la multitudinea noastră de modele de sondaje personalizate care vor menține formatul firmei tale intact. Interfața inteligentă de operare este construită să îți ușureze munca în crearea, automatizarea și segmentarea sondajelor de opinie.

Instrumente de cercetare performante și nelimitate – Valoarea datelor adunate prin cercetări online este direct proporțională cu analiza acestora. Poți aduna informații importante prin instrumente de analiză avansate, accesibile doar prin Motorul nostru de căutare de ultimă generație. Poți folosi modele de rapoarte deja create sau îți poți genera propriile rapoarte personalizate, fără limitări în ceea ce privește metodele de manipulare a datelor.

Lumea cercetărilor realizate online este accesibilă prin Motorul de căutare de ultimă generație, susținut de echipa noastră de experți dedicați și de serviciul clienți disponibil 24/7. Sondajele de opinie pentru resurse umane, pentru cercetări de piață și industrii specifice sunt doar începutul. Orice idee ai avea, Survey.ro o transformă în realitate. Cercetarea online este în sfârșit simplă.

Începe acum