Cum funcționează

Creează-ți și stilizează-ți propriul sondaj

Foarte simplu însă extrem de eficient. Acesta este modul prin care clienții ne descriu sistemul unic de sondaje, care se află în așteptarea brevetului.

Creează-ți sondajul de la zero, sau pur și simplu folosește unul dintre modelele noastre profesionale gata făcute. Stilizează-ți sondajul pentru a-l alinia cu propria marcă și aplică opțiunile care sunt importante pentru tine: de la răspunsuri obligatorii, până la restricții prin parole și adrese IP.

Adaugă orice tip de întrebare ai în minte și creează sondaje eficiente în mod rapid. Folosește logica de ramificare sofisticată pentru a controla răspunsurile și a le obține exact pe cele de care ai nevoie.

Distribuie-ți sondajele prin canalul preferat

Cu Survey.ro nu vei rămâne în pană de răspunsuri. Poți să îți atingi publicul țintă în orice fel dorești: prin distribuirea de link-uri, prin website-ul tău, prin Facebook, Twitter, prin email, prin aplicația ta mobilă.

Lansează-ți sondajul și începe să generezi răspunsuri în doar câteva minute.

Colectează răspunsurile

Participanții sondajului tău îl pot accesa direct din motorul de căutare și de pe oricare dispozitiv: computer, telefon mobil, sau tabletă. Folosește puterea rețelelor sociale pentru a obține informații autentice de la clienții tăi actuali.

Analizează și raportează rezultalele

Survey.ro îți oferă pur și simplu mai multe informații.

Generează rapoarte detaliate și complexe printr-un simplu click. Obține informații de valoare cu ajutorul diagramelor profesionale, tabelelelor și rezumatelor. Creează rapoarte pentru informațiile semnificative din punct de vedere statistic pentru a elimina valorile aberante și răspunsurile irelevante. Exportă răspunsuri individuale sau completează rapoarte în PDF sau Excel.

Folosește instrumente profesionale precum analize comparative sau filtre logice pentru a-ți examina datele din mai multe puncte de vedere și a înțelege exact care sunt lucrurile de care ai nevoie.

Toate acestea în timp real și la îndemâna ta!

Începe acum