Feedback pentru situl tău web

Website-ul tău drept instrument de marketing

Website-ul tău servește drept intrare principală digitală a companiei tale. În multe dintre cazuri, este metoda perfectă pentru consumatori de a intra în legătură cu compania ta, dar și de a-ți cumpăra produsele sau serviciile online. Prin urmare, este esențial să îți folosești website-ul drept punct central pentru a obține opinii, idei și sugestii din partea vizitatorilor tăi.

Crezi că clienții tăi consideră folosirea sitului tău web a fi simplă și eficientă? Este acesta ușor de navigat? Ce idei pot să îți ofere vizitatorii în legătură cu website-ul, produsele, sau compania ta? Cu Survey.ro poți afla direct de la vizitatori ce le place, ce nu le place și ce măsuri poți lua pentru a le îmbunătăți experiența.

Cu Survey.ro îți poți publica sondajul direct pe website și poți obține opinia vizitatorilor imediat. De asemenea, poți lua în considerare și o campanie pe mail sau pe rețelele sociale pentru a viza un public mai larg și a-ți crește rata de răspuns. Instrumentele noastre de cercetare online îți permit să aduni date folositoare și să aplici instrumente de analiză statistică pentru a extrage exact informațiile de care ai nevoie.

Exemple: