Cercetarea de piață

Instrument eficient și rentabil de marketing

Cercetarea de piață eficientă nu va ajuta numai la îmbunătățirea produselor sau serviciilor tale actuale, ci și la crearea de campanii de marketing mult mai eficiente. Este nevoie să deții informații detaliate legate de publicul tău țintă și să fii în măsură să îți segmentezi clienții pentru a obține rezultate pozitive când vine vorba de rentabilitatea investițiilor tale în marketing.

Unul dintre cele mai bune metode de a pune informațiile de marketing în favoarea ta și a le transforma în vânzări este să îți cunoști clienții. Survey.ro oferă instrumente inteligente și funcții detaliate pentru a-i ajuta pe experții în marketing să își înțeleagă clienții dar și tendințele pieței. Datele de care ai nevoie pentru strategia ta de marketing se află acum la dispoziția ta. Folosind sistemul nostru inteligent de creare de sondaje de opinie, poți lansa mai multe proiecte de cercetare în același timp pentru a-ți atinge publicul țintă. Îți poți personaliza întrebările pentru a se potrivi exact nevoilor tale de cercetare și îți poți adăuga marca, culorile și logo-ul propriu.

Odată ce ai obținut feedback-ul dorit, instrumentele noastre de analiză de pe platformă îți vor permite să segmentezi datele în diferite moduri pentru a ajunge la perspectivele dorite. De exemplu, poți filtra răspunsurile pentru a vedea numai opiniile clienților tăi de gen feminin în legătură cu cea mai recentă linie de produse pentru femei. În concluzie, cercetarea de piață nu a fost niciodată mai eficientă și mai rentabilă decât acum, prin Survey.ro.

Exemple: