Sondaje de opinie legate de evaluarea instructorilor

Cât de eficiente sunt metodele tale de predare?

La finalul unui curs, un profesor poate primi informații de valoare prin administrarea unui sondaj de opinie pentru evaluarea sa. În momentul în care se realizează un astfel de sondaj, oricare instructor trebuie să fie atent/ă să nu „se ascundă” în spatele materialului de predare. Să nu îți fie frică să pui întrebări dificile, chiar dacă răspunsurile studenților nu vor fi pe placul tău.

Vei auzi o gamă largă de perspective – de la cei care te consideră a fi minunat, la cei care consideră că metodele tale de predare sunt ineficiente. Combinarea tuturor acestor răspunsuri și analizarea lor corectă îți va permite să înțelegi care sunt domeniile specifice unde poți face îmbunătățiri, începând de la cele mai importante până la cele mai puțin importante.

Sala de curs este de obicei locul unde au loc sondajele de opinie pe acest subiect. Totuși, cel mai bun mod de a te conecta cu studenții tăi și a obține un răspuns sincer este printr-o varietate de metode de distribuție oferite de Survey.ro, de la telefonul mobil, la platformele de rețele sociale. Permite-le studenților tăi să completeze sondajul atunci când consideră ei și păstrează-ți cu adevărat anonimitatea cu ajutorul metodelor noastre de distribuție flexibile.

Creează un sondaj, livrează-l prin canale multiple și analizează feedback-ul studenților tăi, toate într-un singur loc. Instrumente avansate de analiză sunt disponibile pentru a putea obține rezultate fără să îți bați capul cu programe software noi. În schimb, petrece-ți timpul ascultând feedback-ul studenților și devenind cel mai bun instructor posibil.

Exemple:Începe o cercetare academică acum!