Sondaje de opinie cu feedback 360 de grade

Monitorizarea simplificată a performanței angajaților prin sondaje de opinie

Sondajele de opinie cu feedback 360 de grade sunt construite pentru a colecta o gamă largă de opinii legate de performanța unui anumit angajat din partea coordonatorilor dar și a subordonaților acestuia. Această varietate de perspective permite o mai bună înțelegere a importanței rolului unui anumit angajat în cadrul unei organizații, precum și care sunt domeniile în care se pot face îmbunătățiri.

În multe dintre cazuri, sondajele cu feedback 360 de grade reprezintă punctul central de evaluare al performanței. Pentru a aduna informații în mod eficient, este nevoie de întrebări diferite pentru niveluri diferite de angajați care participă la sondaj. Folosind instrumentele noastre eficiente de cercetare online, poți să creezi cu ușurință și să lansezi sondaje de opinie personalizate cu feedback 360 de grade în doar câteva minute.

Folosește-te de gama noastră largă de tipuri de întrebări, personalizează-le cu brand-ul și logo-ul tău, aplică o logică complexă și distribuie-le celor din echipa ta prin simpla apăsare a unui buton. Interfața noastră ușor de folosit îți permite să faci cercetări eficiente fără să fie nevoie să fii un expert în tehnologie sau un statistician cu experiență.

Odată ce ai adunat informațiile de la angajații tăi, poți genera rapoarte cu ajutorul intrumentelor noastre avansate de analiză. Prin platforma noastră de cercetare online, este în sfârșit ușor, rapid și rentabil să înțelegi performanța oamenilor talentați din compania ta. Îți oferim rezultate palpabile, la îndemâna ta!

Exemple: