Sondaje de opinie legate de instruirea angajaților

Instruirea eficientă

Deții un program de dezvoltare și instruire a angajaților? Dacă da, cum poate fi îmbunătățit pentru a-i ajuta pe angajații tăi să evolueze pe plan profesional în cadrul companiei tale? La sfârșitul unei sesiuni de instruire, participanții sunt deseori îndreptați imediat către completarea unui sondaj de opinie.

Deși depunerea unui sondaj direct după ce un training s-a încheiat are beneficiile sale, este imposibil să știm dacă instruirea a avut impact sau nu.

Prin folosirea website-ului nostru pentru sondaje online, poți crea un sondaj legat de instruirea angajaților imediat după ce aceștia au completat instrucția și altul la o dată ulterioară setată după preferințe. Cele două sondaje vor lucra împreună pentru a înregistra o imagine de ansamblu a eficacității training-ului.

Va fi simplu să îi contactezi ulterior pe participanți prin varietatea noastră de canale de livrare pe care le oferim pe platforma noastră de cercetare: de la feedback prin intermediul telefonului mobil, la cel prin rețelele sociale și la cel realizat la fața locului.

Dacă ai în plan instituirea unui program de educație sau instruire continuu, sondajele de opinie legate de instruirea angajaților vor juca un rol important în procesul de dezvoltare. Află care sunt certificările sau programele de educație continuă de pe urma cărora angajații tăi pot beneficia în mod direct.

Folosește sondajele de instruire pentru a afla care sunt domeniile în care angajații tăi au nevoie mai mare de instrucție, cât timp necesită și cum poți să ajuți la îndeplinirea obiectivelor lor educaționale.

Exemple: