Formulare online de cerere de angajare

Recrutarea simplificată și rapidă

Ia-ți adio de la zilele în care candidații trimiteau scrisorile de intenție și CV-urile departamentului de resurse umane folosind o adresă plictisitoare de email. Cu formularele de cerere de angajare online, candidații tăi pot trimite toate informațiile de care ai nevoie printr-un simplu formular online, ușor de folosit.

De la firmele mici până la marile corporații, toate companiile consideră că formularele de cerere de angajare online sunt cele mai directe și rentabile modalități de a colecta aplicații de angajare.

În loc să limitezi potențialii candidați la un CV și la o scrisoare de intenție, poți să pui întrebări care îți oferă mai multe informații decât simpla enumerare a locurilor de muncă anterioare. Cu Survey.ro poți crea câmpuri personalizate care au legătură cu un anumit post vacant, poți folosi logica de sondaje pentru a ghida aplicanții către un anumit punct și poți să incluzi imagini sau clipuri video pentru a le da mai multe informații despre locul de muncă vacant.

Toate răspunsurile sunt colectate cu ajutorul interfeței simple pentru a putea să restrângi lista doar la cei mai buni candidați. Folosește algoritmi de statistică inteligenți pentru a elimina imediat aplicanții necalificați și a nu mai pierde timpul vreodată cu interviuri inutile.

Motorul nostru de cercetare online facilitează lansarea cu succes a campaniilor de angajare care reduc timpul petrecut și energia pierdută pe aplicanții necalificați. Astfel, te poți concentra pe cei care sunt cu adevărat talentați.

Exemple: