Sondaje de opinie pentru magazinele de retail

Sondaje eficiente pentru industria de retail

Sondajele de opinie pentru retail pot cuprinde orice, de la însuși produsul pe care îl vinzi, până la modul în care angajații tăi comunică cu clienții și la aspectul general al magazinului tău. Indiferent că vinzi online sau offline, un sondaj pentru retail este esențial pentru îmbunătățirea experienței și satisfacției clienților tăi.

Părerile clienților îți permit să înțelegi ce funcționează în magazinul tău și ce nu. Survey.ro îți pune informațiile valoroase de la clienți la îndemână. Alege din varietatea noastră de modele sau creează-ți propriul sondaj, adaugă-ți brandul și pune întrebările care contează pentru tine.

Datorită varietății de neegalat de tipuri de întrebări pe care ți le punem la dispoziție, nu există limită în ceea ce privește obținerea de informații valoroase și gata de pus în practică de la clienții tăi. În plus, Survey.ro facilitează contactul cu clienții tăi în funcție de preferințele acestora. Cu ajutorul nostru, poți obține feedback rapid cu ajutorul rețelelor sociale, sondajelor de opinie online, cercetărilor pe mobil, etc.

Exemple: