Feedback pentru aplicațiile mobile

Ce părere au oamenii despre aplicația ta?

A rămâne cu adevărat competitiv pe piața aplicațiilor mobile necesită îmbunătățiri și actualizări constante pentru orice tip de aplicație. Există multe aplicații concurente pe piață, însă doar cele care se dovedesc folositoare pentru utilizatori vor avea succes. Cum afli, însă, care sunt zonele care necesită îmbunătățiri? Sau care funcție din aplicația ta îi atrage pe clienți cel mai mult pentru a putea să investești mai mult în aceasta? Statisticile legate de trafic și utilizare sunt soluția.

Cu Survey.ro poți să iei inițiativa și să îi întrebi direct pe utilizatori ce au să îți spună și ce consideră că poate fi îmbunătățit.

Dezvoltatorii, arhitecții și managerii de produse pot beneficia enorm de pe urma feedback-ului pentru aplicații mobile deoarece aceștia trebuie să fie la curent în timp real cu orice problemă care apare în legătură cu folosirea sau acceptul unei funcții. Astfel de probleme pot duce la vânzări scăzute și la recenzii negative în magazinele online, transformând feedback-ul eficient și accesibil pentru aplicațiile mobile într-un lucru esențial.

Cu ajutorul rezultatelor generate de instrumentele noastre de cercetare online, poți să aduni informații și să aplici metode de analiză avansate pentru a fi cu un pas înaintea feedback-ului negativ din partea utilizatorilor. Filtrează rezultatele în funcție de utilizator, dispozitiv sau locație pentru a culege informații importante din sondajele realizate. Pe măsură ce vei colecta din ce în ce mai multe opinii de la utilizatorii tăi, îți poți dezvolta aplicația pentru a satisface nevoile publicului tău țintă.

Exemple: