Sondaje de opinie prin intermediul dispozitivelor mobile

Feedback în mișcare

În zilele noastre, multe persoane interacționează cu internetul prin dispozitive mobile. În peisajul digital modern se poate dovedi a fi o provocare să îi contactezi pe clienții tăi prin diferitele platforme și dispozitive pe care le ai la dispoziție. Cu Survey.ro poți să creezi un sondaj care își va modifica formatul în mod automat, pentru a apărea corect pe ecranul oricărui dispozitiv. Astfel, avem un singur sondaj de opinie și canale de livrare multiple.

Sondajele prin dispozitive mobile produc rate mult mai mari de răspuns și creează un dialog între o companie și clienții săi. Generarea de răspunsuri se face acum simplu, convenabil și rapid, ceea ce îi face pe utilizatorii de dispozitive mobile să fie mult mai deschiși la a oferi răspunsuri.

Este esențial ca sondajele prin dispozitive mobile să rămână scurte din punct de vedere dinamic. Folosește astfel de sondaje pentru a primi feedback legat de o anumită zonă sau un anumit subiect important ție. Ține-te departe de întrebările generice și treci la subiect cât mai repede posibil.

Instrumentele noastre de cercetare online conțin toate tipurile posibile de întrebări și îți permit să creezi sondaje de opinie eficiente prin intermediului telefonului mobil în doar câteva minute. Apoi, poți folosi instrumentele noastre de cercetare pentru a analiza feedback-ul și a genera informații acționabile și bazate pe date concrete.

Exemple: