Introducere

Confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal sunt extrem de importante pentru noi. Ne străduim să facem din Survey.ro cel mai sigur produs pentru sondaje și cercetări online. GDPR este un nou standard european strict privind confidențialitatea datelor cu caracter personal pe care oricine procesează date ale cetățenilor europeni trebuie să îl respecte de la 25 mai 2021.

În efortul de a vă consolida drepturile de confidențialitate, am actualizat Termenii și condițiile și politica de confidențialitate (denumite „Termeni”). Aceste îmbunătățiri fac parte din angajamentul continuu al Survey.ro de a asigura transparența și păstrarea confidențialității datelor, precum și de a include noi cerințe cu privire la modul în care prelucrăm datele cu caracter personal ale persoanelor din UE.

Iată o scurtă prezentare generală a modificărilor:

  • Transparență: am adăugat mai multă transparență în ceea ce privește colectarea și utilizarea datelor.
  • Mai mult control: am furnizat informații despre modul în care vă controlați datele.
  • Drepturi de confidențialitate: Am adăugat instrucțiuni despre cum să vă exercitați drepturile de confidențialitate.
  • Ștergerea și stocarea: am clarificat câteva dintre practicile noastre privind ștergerea și stocarea datelor.

Vă recomandăm să revizuiți noii Termeni și condiții și să vă familiarizați cu modificările aduse.

Aceste actualizări vor intra automat în vigoare pentru toți utilizatorii existenți pe 25 mai 2021. Utilizarea continuă a produselor și serviciilor Survey.ro din ziua respectivă va face obiectul acestor Termeni actualizați.