Declarație de securitate

Luăm măsuri pentru a asigura securitatea informațiilor dvs., precum și tratarea acestora în conformitate cu politica noastră de confidențialitate. Din păcate, Internetul nu este niciodată 100% sigur și nu putem garanta pe deplin securitatea informațiilor pe care ni le furnizați. Nu suntem responsabili pentru accesul neautorizat sau nedrept la informațiile dvs.

Deși nimeni nu a reușit să garanteze pe deplin securitatea datelor dvs. sau furtul acestora de către hackeri, am luat metode cuprinzătoare și eficiente pentru a vă proteja datele. Responsabilul nostru cu protecția datelor monitorizează și gestionează practicile noastre de securitate IT și confidențialitate. Puteți contacta administratorul prin e-mail la [email protected]. De asemenea, am revizuit și consolidat aproape toate procesele, practicile și tehnologiile noastre interne pentru a îmbunătăți securitatea datelor. Ne-am instruit angajații pentru a pune pe primul loc confidențialitatea și securitatea produselor noastre. De asemenea, am evaluat partenerii noștri tehnologici pentru a ne asigura că aceștia sunt, de asemenea, conform cu GDPR și la fel de devotați ca și noi pentru securitate.

Credem că securitatea informațiilor dvs. reprezintă o provocare serioasă și ne angajăm să protejăm informațiile pe care le primim de la dvs. Survey.ro apreciază încrederea pe care o depun clienții noștri în noi, angajându-ne ca păstrători ai datelor lor. Suntem responsabili pentru protejarea datelor dvs. și ne străduim să obținem transparență deplină în ceea ce privește practicile noastre de securitate descrise mai jos. Politica noastră de confidențialitate detaliază, de asemenea, modul în care prelucrăm datele dvs.

Prin utilizarea site-ului sau furnizarea de informații cu caracter personal, sunteți de acord că putem comunica electronic cu dvs. în ceea ce privește securitatea, confidențialitatea și aspectele administrative legate de utilizarea site-ului. Dacă devenim conștienți de o încălcare a securității sau de acces neautorizat la datele dvs., putem încerca să vă notificăm electronic prin postarea unei notificări pe site sau prin trimiterea unui e-mail. Este posibil să aveți dreptul legal să primiți această notificare scrisă.

Această Declarație de securitate face parte, de asemenea, din condițiile de utilizare pentru clienții Survey.ro.

Măsuri de securitate: Pentru a asigura datele Utilizatorului împotriva dezvăluirii lor neloiale sau accidentale, folosim măsuri tehnice și organizatorice eficiente și adecvate. Măsurile tehnice constau în aplicarea de tehnologii care împiedică accesul neautorizat la datele Utilizatorului de la terți. Pentru o protecție maximă, folosim criptarea datelor utilizatorului și ale utilizatorilor finali, inclusiv în principal parole pentru conectarea la sistemul Survey.ro, comunicarea în cadrul sistemului Survey.ro și toate datele stocate pe serverele noastre.

Securitate fizică: Ne-am evaluat partenerii tehnologici pentru a ne asigura că respectă GDPR și sunt dedicați securității. Toate datele sunt stocate numai pe servere situate în Uniunea Europeană sau în țări care asigură protecția datelor cu caracter personal într-un mod echivalent cu protecția prevăzută de dispozițiile legale din Bulgaria.

Plăți și informații financiare: în cazurile în care Survey.ro necesită informații financiare de la dvs., de exemplu atunci când achiziționați planuri plătite pe site, aceste informații sunt colectate și procesate de furnizorii de servicii compatibili PCI. În prezent, Survey.ro folosește PayPal pentru a procesa și stoca informații de plată. Survey.ro nu stochează informații personale despre plăți, cu excepția ultimelor patru cifre ale numărului cardului dvs. de credit, dacă plătiți cu unul, pentru a respecta cerințele de procesare a plăților de credit, a taxelor și a stornărilor. De asemenea, colectăm și stocăm toate informațiile persoanelor juridice sau ale persoanelor cărora le emitem facturi, astfel încât să putem respecta legile Bulgariei.

Gestionarea accesului: Accesul la resursele tehnologice ale angajaților Survey.ro este permis numai printr-o conexiune sigură. Survey.ro oferă acces la aceste resurse angajaților săi numai pe baza regulilor cele mai puțin privilegiate, revizuiește regulat toate permisele și anulează accesul imediat după încetarea contractului de muncă.

Managementul securității: responsabilul nostru cu protecția datelor monitorizează și gestionează practicile noastre IT pentru a menține securitatea și confidențialitatea în conformitate cu politicile noastre. Menținem un program de gestionare a vulnerabilităților care include scanări periodice, identificare și recuperare a vulnerabilităților de securitate pe servere, stații de lucru, echipamente de rețea și aplicații. Toate rețelele, inclusiv mediile de testare și producție, sunt scanate în mod regulat pentru a detecta amenințări și vulnerabilități. Problemele identificate sunt eliminate cu prioritate.

Criptare: Criptăm datele dvs. în tranzit folosind protocoale criptografice securizate TLS.

Dezvoltare: Echipele noastre de tehnologie din folosiți tehnici stabilite pentru dezvoltarea produselor noastre și cele mai bune practici pentru a le proteja securitatea.

Managementul incidentelor: Survey.ro menține politici și proceduri pentru a răspunde la incidentele de securitate, acoperind răspunsul inițial, investigația, notificarea clienților (nu mai puțin decât cerințele legii aplicabile), comunicarea publică și eliminarea. Aceste reguli sunt revizuite și testate în mod regulat.

Notificarea încălcării: în ciuda celor mai bune intenții și eforturi, nici o metodă de transmitere a informațiilor prin Internet și nici o metodă de stocare electronică a datelor nu este complet sigură. Nu putem garanta securitatea absolută. Cu toate acestea, dacă Survey.ro află despre o încălcare a securității, vom notifica utilizatorii afectați, astfel încât aceștia să poată lua măsurile de protecție corespunzătoare. Procedurile noastre de notificare a încălcărilor sunt conforme cu obligațiile noastre în temeiul legilor și reglementărilor aplicabile. Ne angajăm să îi informăm pe utilizatorii noștri pe deplin cu privire la orice problemă legată de securitatea site-ului, precum și să oferim utilizatorilor noștri toate informațiile necesare pentru îndeplinirea propriilor obligații de raportare legală.

Managementul continuității activității: bazele de date Survey.ro sunt arhivate zilnic. Arhivele sunt criptate și stocate în mediul nostru de producție pentru a le păstra confidențialitatea. Arhivele sunt verificate în mod regulat pentru a le asigura disponibilitatea și integritatea.

Responsabilitățile dvs.: Ajutorul dvs. este extrem de important pentru menținerea protecției datelor. Sunteți responsabil pentru menținerea securității contului dvs. utilizând parole suficient de puternice și stocându-le în siguranță. De asemenea, trebuie să vă asigurați că propriile sisteme și tehnologii cu care accesați site-ul sunt suficient de securizate.

Jurnale și monitorizare: Sistemele noastre tehnologice înregistrează informațiile într-un depozit gestionat centralizat pentru jurnalele pentru depanarea, inspecțiile de securitate și analiza de către personalul autorizat al Survey.ro. Jurnalele sunt păstrate în conformitate cu cerințele de reglementare. În cazuri specifice, este posibil să oferiți clienților asistență și acces la jurnale în cazul unui incident de securitate care le afectează contul.